2000 долларов США на обучение детей или внуков

Компания Avon с радостью сообщает Вам о новой, уникальную возможность.
Вы можете получить грант в размере $ 2000 на обучение детей, внуков в высшем или специализированном учебном заведении Украины.
Эту Благотворительную программу основал международный Фонд Avon для женщин специально для всех Представителей Avon.

Учасники

Представники та Координатори Avon

Щоб зареєструватися Представником, заповніть анкету тут i з вами відразу зв’яжеться Менеджер компанії.

Умови участі:

  1. Стати ТОП-Представником із замовленням на суму від 1200 грн. за цінами каталогу (у кожній Кампанії), починаючи з К01 по К11/2013.
    Увага: враховуються повернення.
  2. Заповнити бланк заявки на російській або англійській (бажано) мовах, який можна завантажити на http://sms.scholarshipamerica.org/children-grandchildrenofglobaltopsellers/У бланку можна знайти пояснення до кожного питання.
  3. Докласти необхідні документи згідно списку (нотаріально завірений переклад не обов’язків, проте вітається).
  4. Надіслати заявку з документами поштою рекомендованим листом до 15 березня 2013 р. за адресою незалежної організації, котра вказана на бланку.
  5. Результати будуть оголошені у Червні 2013 р.

УВАГА! Абітурієнтів, родичі яких (батьки або дідусь/бабуся) подали Заявки на грант у розмірі $2000, буде оцінювати лише незалежна організація США з навчання — The Scholarship Management Services (SMS).
Оцінюватись буде не лише успішність старшокласника, його есе, прагнення, але і його характеристика від вчителя, наставника. Співробітники Avon мають право лише підтвердити проходження Представником критеріїв участі у програмі на момент визначення переможця (дивись вище!).
Співробітники Avon не мають права брати участь у заповненні Заявок Представників та у визначенні кандидатів та переможців в Україні. Переможці будуть обиратися у кожній з 14 країн учасниць Програми. Планується, що квота складатиме 1 переможець з 4 кандидатів по країні, АЛЕ за умови, що загальна кваліфікація кандидатів буде відповідати стандарту. Максимальна кількість виданих Грантів у країні може бути 25 із 100 закладених Грантів.
Грант $2000 буде виписано банківським чеком на ім’я переможця. Якщо переможець не перерахує кошти в учбовий заклад, чек буде анульовано. Спеціалісти The Scholarship Management Services зв’яжуться з переможцем, щоб впевнитися про отримання чеку та статусу оплати. Представник може запросити альтернативну форму платежу у листі, за умови поважних причин. Рішення буде прийматися індивідуально в організації SMS.
Грант може бути використаний для покриття будь-якої з наступних статей: навчання, навчання у школі, проживання та харчування (в тому числі за межами гуртожитку, приватного житла), підручники та проїзд.
Сума гранту може розділюватись на 2 та більше років навчання, за умови виникнення залишку.

У випадку виникнення питань стосовно заповнення Заявки, отримання гранту звертайтесь по еmail:

Email: kthompson@scholarshipamerica.org ( англійською мовою)

 

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *